familylifevideo.com

The Wolf of Wall Street TV3 20 nov 00:00 måndag

The Wolf of Wall Street TV3 imorgon imorgon 20 nov kl 00:00-03:20Martin Scorsese regisserar den verkliga historien om börsmäklaren Jordan Belforts uppgång och fall i 80-talets yuppiehimmel.Den amerikanska drömmen personifierad går Jordan från fattig och hederlig till ett monster på Wall Street, eller som han kallades: Wolf of Wall Street.

Hellenius hörna TV4 19 nov 20:00 söndag

Hellenius hörna TV4 idag idag 19 nov kl 20:00-21:00David gästas av Krister Henriksson och Samir Badran.Krister pratar om sin nya roll där han spelar transvestit och om sitt vilda kärleksliv på 1970-talet.

Hittegods og dødsboer DR1 19 nov 07:05 söndag

Hittegods og dødsboer DR1 idag idag 19 nov kl 07:05-08:05Nogle mennesker lever af at videresælge hittegods, rester fra fogedforretninger og dødsboer.1 tim 41 min sedanDokumentär


TV tablåAlla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka.

FBI report on black 'extremists' raises new monitoring fears

An FBI report on the rise of black "extremists" is stirring fears of a return to practices used during the civil rights movement, when the bureau spied on activist groups without evidence they had broken any laws.The 12-page report, issued in August, says "black identity extremists" are increasingly targeting law enforcement after police killings of black men, especially since the shooting of Michael Brown roiled Ferguson, Missouri, in 2014.

The Lady is no champ

Aung San Suu Kyi went to Manila to celebrate her second anniversary (Nov 8) as elected leader of Myanmar.Amazingly, Ms Suu Kyi's supporters attempt ineffectively to support her present-day actions by explaining that she's not really the leader of Myanmar.

Space Truckers Viasat Film Action 19 nov 10:00 söndag

Space Truckers Viasat Film Action idag idag 19 nov kl 10:00-11:40Dennis Hopper, Stephen Dorff och Charles Dance medverkar i denna actionspäckade komedi bland stjärnorna.Skådespelare: Dennis Hopper, Stephen Dorff, Debi Mazar, George Wendt, Charles Dance, Shane Rimmer, Sandra Dickinson, Sean Lawlor, Vernon Wells, Mike Hagerty.

Wild Turkey National Geo Wild 19 nov 22:03 söndag

Turkiet har en stor biologisk mångfald och är hem till många olika djur, men rörelser i jordskorpan gör överlevnad till en svår utmaning.Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka.

Ember Moon wins NXT women’s championship at TakeOver: WarGames

When Asuka vacated the women’s championship to jump to the main roster, NXT had to come up with a way to crown a new champion.Kairi Sane won the Mae Young Classic to earn a title shot but it was determined a few others would get in as well: Ember Moon (who had been chasing and came so close to defeating Asuka), Peyton Royce, and Nikki Cross.

Vädret TV4 19 nov 19:25 söndag -

Alla TV kanaler, på tv, tv-tablå för alla tv kanaler, idag, igår och hela vecka.Se tv-tablå för kanaler, kanal-kategorier eller dina valda kanaler.

Bygglov TV4 19 nov 07:00 söndag

Bygglov TV4 idag idag 19 nov kl 07:00-07:55Äntligen hemma.Mija, Matte och Willy tar sig an familjens vardagsrum och matsal och målet är att skapa en harmonisk och avslappnande miljö som passar ihop med övriga huset.

Ardent Eagle Solutions Jobs, Careers Profile -

About Ardent Eagle SolutionsArdent Eagle Solutions is a Service Disabled Veteran Owned Small Business focused on providing Information Technology, Systems Engineering & Integration, and Public Safety technical services to the DoD/other government agencies.

Parent and kid reviews for Justice League

Intriguing new heroes but faulty pacing
Justice League and Wonder Woman, both successes, have cleared the DC name after Suicide Squad, and yet they suffer from the same issues.I enjoyed Justice League more than Wonder Woman for two reasons; one, because the villain was far more intriguing, and two, because the thematic issues similar to those in Wonder Woman (though still present here) were less noticeable.

Man with a Plan TV6 19 nov 20:00 söndag

Man with a Plan TV6 idag idag 19 nov kl 20:00-20:30The Talk.När Adam och Andi ska ha ett allvarligt snack med Teddy och Kate gör hela deras nervösa tillvägagångssätt barnen väldigt obekväma.